Stall Hipponews hemsida

Sålda uppfödningar

Hästar som vi fött upp och sålt

Här finns de hästar vi fött upp och sålt. Vi har delat in dem i  föl och unghästar samt hopp- och dressyrhästar. Det händer förståss att hoppstammade hästar tävlar i dressyr och dressyrstammade i hoppning och då har hästens huvudsakliga resultat fått avgöra. Bland föl och unghästar återfinns de som ännu är för unga för att hunnit tävla samt de hästar som av någon anledning inte uppnått vuxen ålder.

Föl och unghästar: 

Absinth, Acando, Adagio, Adecco, Affair, Affect, Akrobat, Aspekt, Aviator, Garonne, Garrant

Dressyrhästar: 

A Cappella, Acron, Adir, Adrianne, Adriano, Aedina, Affect, After Dark, A´ha, Akleja, Amerikus ex Amarant, Amir, Aperitif, Aquila, Arezzo, Arioso, Astral, Caramaba, Chirac, Ganador, Gastell

Hopp- och fälttävlanshästar:

Accent, Accordion, Accord, Acteur, Ah Braveheart, Alert, Amirella, Apache, Quite Amazing ex Aqtris, Armand

Såld under 2018:

Aspekt, hingst, brun född 2017 e. Sibelius (e.  Rosevelt) u. Palucca ue. Sandro Hit - Don Gregory

Sålda under 2017:  

Affair, hingst, svart född 2017, e. For Romance I (e. Furst Romancier) u. Ariel ue. Rubinrot - Donnerhall.

Aviator , hingst, svart född 2017, e. Van Vivaldi (e. Vivaldi) u. Africa ue. Faustinus - Donnerhall.

Aedina , sto, svart, född 2015 e. Everdale (Lord Letherdale) u. Ariel ue. Rubinrot - Donnerhall.  

Såld under 2016:

A'ha , hingst, svart, född 2006, e. His Highness (e. Hohenstein) u. Aperitif ue. Prestige - Donnerhall.  

Klass I både hoppning och gångarter på treårstest, Diplom i gångarter på Kvalitetsbedömning och klass I hoppning. Deltog i Svenskt Avel och Sportchampionat för femåringar. 4:e placerad i Breeders Trophy finalen i Svenskt Avel och Sportchampionat för sexåringar. 3:e placerad i finalen på Svenskt Avel och Sportchampionat för sjuåringar. Flertal placeringar och segrar till och med Intermediär II, SM segrare i lag och debuterat Grand Prix 2015 på 66%. Segrar i lilla rundan internationell CDI**** och Lövsta Future Challenge/Intermediär II 2016.

Sålda under 2015:

Adriano , hingst, brun, född 2008 e. Don Primero (e. Donnerhall) u. Mint ue. Magini - Krocket.

2:a i regionalt fölchampionat, Diplom på treårstest i gångarter. 70 dagars test i Tyskland. Vinnare av Kvalitetsbedömning i gångarter och diplom samt klass I hoppning. Finalplacerad  som fyra- (7:a),fem- (5:a) och sexåring (6:a) på Svenskt Avel och Sportchampionat på Flyinge. 4:e placerad i femårsfinalen för dressyrhästar på Scandinavian Open, Falsterbo. Exporterad till USA. Segrar t om Msv dressyr både i USA och Sverige. Godkänd hingst i USA, SWANA. Flera segrar och placeringar i fourth level (MsvA), Wellington, Florida 2016.       

Absinth , hingst, brun, född 2015 e. Bergåkras Amaranth u. Abisco ue. Bordeaux - Sandro Hit.

Sålda under 2013:
Affect , hingst, svart, född 2013 e. Florencio I (e. Florestan I) u. Palucca  ue. Sandro Hit - Don Gregory.  Såld och levererad i februari 2014.
After Dark, hingst, mbrun, född 2012 e. Foundation (e. Fiedertanz) u. Palucca  ue. Sandro Hit - Don Gregory. Såld och levererad i november 2013.

Diplom på treårstest i gångarter och klass I hoppning på treårstest. Kvalad till Svenskt Avel och Sportchampionat.5:e placerad i Breeder´s Trophy finalen för 4-åriga dressyrhästar på Flyinge. 

Adagio hingst född 2010 e. Blue Horse Don Romantic 95119 u. Miami 98-1126. Såld 2010

Ganador hingst född 1986 e. Imperator 529 u. Lakenda 9825. Exp Holland Anki van Grunsven 1997

Senaste kommentarer